Exposities van mijn werk in 2024

Op dit moment ben ik hard aan het werk voor mijn eerste solo-expositie in De Ontmoeting, Arthur Briëtstraat 38 in Nunspeet. Deze opent op zondag 7 april om 11.30 uur en zal tot eind juni te zien zijn.

Vervolgens doe ik mee met de Kunstroute N-W Veluwe en zal ik samen met Rita Dokter uit Oldenbroek exposeren in Kunstcentrum Catharinakapel, Klooster 1 in Harderwijk in het monumentenweekend 14 & 15 september én vrijdag 20 en zaterdag 21 september 2024 in het kader van de Kunstroute. Deze expo loopt door tot eind oktober. De Catharinakapel is een prachtige historische locatie, midden in het pittoreske gedeelte van Harderwijk, met nissen waarin onze schilderijen cq. objecten prachtig zullen uitkomen. Save the date dus voor dit mooie weekend! Bovendien vind ik het een uitdaging samen met Rita een tentoonstelling van ons gezamenlijk werk te gaan maken die bezoekers zal kunnen raken wat betreft schoonheid, thema, vakmanschap en wellicht ook met een boodschap? Dat is ook een kant van kunstenaar zijn, ons werk in het licht zetten en beschrijven en vertellen waarom we het gemaakt en vooral zo gemaakt hebben. Dat is voor mij een hele fijne kant van het creëren want ik schrijf ook zo graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *