Storing AUB

Afgelopen week ben ik begonnen met een opleidingstraject van Storing AUB. De naam zegt precies wat zij aanbieden… In 6 middagen probeert Stephanie Jansen je los te weken van je ‘normale’ manier van ‘doen en denken’ . Ik heb die behoefte en ik wil dan ook graag onderzoeken hoe mijn maakproces van mijn schilderijen eigenlijk in mij tot stand komt. Ik volg nu het tweede traject; Biografische verdieping. We werken in een groep van 7 kunstenaars, met veel verschillende disciplines. Dat is sowieso al boeiend! De middagen zijn informatief (nieuwe kunstenaars en hun werk leren kennen) en we deden een korte beeldende opdracht. Daarna geven we feedback op elkaars gemaakte werk (opdracht). Ik ben heel enthousiast. Het denken over mijn eigen werk kwam onmiddellijk op een ander spoor, ideeën borrelden volop in mij op en het lijkt alsof ik op een laag dieper over mijn nesten kan nadenken. Niet alleen qua vorm maar ook qua inhoud. Heel inspirerend. Dat belooft wat…!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *