Mijn eerste schilderij uit de serie nesten verkocht!

Na het meedoen met de Kunstroute NW Veluwe in september 2022 wilde ik tijd en ruimte om me te buigen over mijn thema ‘nesten’. Ik zag voor me dat ik vele nesten zou gaan schilderen (2D) of maken (3D), zodat ik keer op keer een slag kon maken op weg naar een fantastisch goed nest! Maar er gebeurde iets anders, ik kreeg een opdracht voor een nest op het formaat 80 x 80 cm, vier keer groter dan ik ze normaal schilder. Dus er kwam een compleet andere uitdaging op mijn weg! Na schetsend voorbereiden ben ik eind december begonnen met schilderen en kon ik mijn werk half februari aanbieden aan mijn opdrachtgever.
Wat ik ook toegevoegd heb aan het grote nest is een warme kleur koraal, wat het zwart en grijs in het interieur van mijn klant heel mooi samenbrengt en verzacht, zonder een extra prikkel te zijn. Het gaat mee op in de rust van de woonkamer, iets wat zij graag wilden. Iedereen tevreden en wat was het leuk om te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *