Een nieuw schilderjaar voor de boeg…

Het huis is weer opgeruimd na de Kunstroute en ik kijk met veel plezier op deze ervaring terug! Vraag mezelf wel af: ga ik dit elk jaar doen, want al met al was het een tijdverslindend project. Door mijn voorzitterschap van de Werkgroep Beeldende Kunst in Veluvine, was ik ook direct betrokken bij de expositie aldaar, dus naast mijn eigen Kunstroute. Dat was wel een beetje druk… Afijn, mijn schilderlessen in Zwolle (die ik volg bij Joepe Bos) zijn vandaag weer begonnen en voor mijn gevoel ligt er een leeg en maagdelijk schilderjaar voor me. Nog geen exposities gepland, dit jaar wil ik vooral zelf heel veel schilderen. Bijvoorbeeld aan mijn thema ’Nesten’ en wellicht aan uitstapjes daarnaast. Heerlijk vooruitzicht. Nu ook wel eerst mijn atelier ordenen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *