Nacht van Nunspeet

Voor mij als nieuwkomer in Nunspeet een apart fenomeen! Vanuit Kunst Kring Nunspeet waren wij met zes kunstenaars present op deze avond, ieder vanuit zijn/haar eigen discipline; schilderijen, glaswerk, textielkunst.

Omdat wij de Nunspeters kennis wilde laten maken met hóe wij kunst maken, had ik een schilderij voorbereid waarin duidelijk werd hoe ik een schilderij gewoonlijk opbouw, van laag tot laag. Veel bezoekers vonden dit interessant en het was nieuwe kennis voor ze, dat was leuk! Ondanks dat het een gemoedelijke en gezellige avond was vind ik achteraf tóch dat kunstkramen meer thuishoren op een kunstmarkt dan op een meer braderie-achtig evenement! Zowel voor ons als de bezoekers niet van grote toegevoegde waarde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *