Tweeluik verkocht!

Mijn tweeluik – dat ik de afgelopen weken maakte in olieverf – is op de dag van de opening van mijn expositie meteen verkocht. Dat is natuurlijk een fantastische aftrap voor mij! En een aanmoediging om toch weer meer in olieverf te gaan werken. Het geeft een vollere, vettere ‘huid’ zoals dat in schilderstermen heet, een mooie, gelaagde ondergrond voor de figuren die er bij mij overheen komen. Het is een abstract tweeluik met als thema: Het ontluikend voorjaar. Ook was er veel belangstelling voor mijn schilderij ‘Herfstblues’, dat ik afgelopen najaar maakte. Dat is nog niet in de verkoop, omdat het prachtig hangt in mijn eigen huis en ik er nog steeds verliefd op ben. Maar superleuk om dat óók te horen van anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *