Exposeren bij Kijk nou! KUNST in de Sterrehof

Kijk nou! KUNST is een pop-up kunstgalerie van de Kunstkring Nunspeet (voorheen Nunspeetse School). Het is een fantastische plek met voldoende ruimte voor het tentoonstellen van beeldende kunst én het kopen van kunst!

Ook is er een atelier bij (waar deels ook geëxposeerd wordt) en kunstenaars uit Nunspeet of directe omgeving regelmatig aan het werk zijn. Ik heb er zelf ook een aantal middagen geschilderd, want daar heb ik echt de ruimte om aan grote doeken te werken. In mijn eigen atelier kan ik niet meters achteruit lopen om mijn werk steeds van een afstand te bekijken. Ook is het waardevol om samen aan het werk te zijn. Het biedt inspiratie, het is gezelliger dan alleen en soms lukt het om elkaar feedback te geven. Maar voor mij als nieuwbakken Nunspeetse is het vooral belangrijk als trefpunt, en om te horen over de kunstenaarswereld hier ter plekke, wie wat, waar, wanneer… Ik leerde in korte tijd zoveel mensen/kunstenaars kennen en met sommige werk ik dan ook graag samen! Ook heb ik al wat werk verkocht dankzij de galerie, dat inspireert ook enorm.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *